fredag 10 december 2010

Välkommen till pensionärstillvaron


- Regionstyrelsemöte med Studieförbundet Vuxenskolan Dalarna-Gävleborg i ett kyligt Bollnäs, - 18. Mycket handlade om nästa års stora organisationsförändring. Gävleborg och Dalarna kommer succesivt att gå skilda vägar, med varsin personalorganisation.

Dagens beslut om verksamhetsplanen 2011 innebär att det internationella projektet i Solai, Kenya övergår till en naturlig del i verksamheten. SVs idéprogram bygger på att bidra till att öka kunskapen om Sveriges förhållande till omvärlden. SV ska skapa opinion för medmänsklighet, generositet och rättvis. Med vårt samarbete med Solai går vi från ord till handling.

Den som varit med att bygga upp samarbetet med Solai är Kristina Pennlöv, Arbrå. Detta samarbete hoppas vi att Kristina upprätthåller, trots dagens avtackning. Hon övergår nu till pensionärstillvaron. Bland uppvacktarna denna dag återfanns SPF-tanten, som var ute på värvarstråk. Namnet på tanten har jag glömt, men fråga på Gävleavdelningens kontor. Jag tror dom vet. Ett tips; titta noga på fotot under.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar