onsdag 16 december 2009

Förvaltningshuset, Landstinget och Cheer´s

- Började dagen i Gävle kommuns förvaltningshus med att träffa Eva Hultgren och Annika Lundqvist som båda ansvara för eu-frågorna i Region Gävleborg resp Gävle kommun. Värdefulla träffar där vi stämmer av arbetet med våra internationella kontakter och hur vi lyfter fram det europeiska arbetet i länet.

Eftermiddagen ägnades åt Folkpartiet Gävleborgs valplan för 2010. Som ordförande i arbetsutskottet gick jag bland annat igenom förslaget till valbudget och utbildningssatsningar med vårt arbetsutskott. Vi passade på att hålla mötet i Landstingshuset efter det att landstingsstyrelsen haft sitt sammanträde.

Fortsatta på kvällen att vara ordförande, men denna gång i Grötängs samfällighet. Vår lilla sommarstugestyrelse samlades på en pub på söder (http://cheerspub.net/). Vi utarbetade ett samrådssvar på en detaljplan som vill kringgå strandskyddet längs Testeboån för ett småhusområde, snickeri, ridhus, stallar, 10 ha hästhagar och en ridstig längs stranden. Testeboån ingår i ett Natura 2000-område! Gissa vår åsikt om förslaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar